0

Fullt ös hemma

Idag har jag i och för sig knappt lämnat datorn och soffan, jag har suttit i flera timmar nu och pysslat med min psykologiuppgift. Mot alla odds så lyckades jag till slut få den klar så jag kunde lämna in den vilket känns som en enorm lättnad. Imorgon ska jag nämligen iväg med jänta och på onsdag ska uppgiften lämnas in.
 
Sen lyckades jag ta mig i kragen och ringa Fyndiq. Jag har mailat dem flera gånger men svaren blev bara rörigare och rörigare så på något vi blev jag mer utmattad av att försöka föstå svaren än av att samla mod och energi för att ringa. Men en mycket viktig asspekt som påverkade och hjälpte mig på traven över tröskeln så jag kunde ringa var just vetsapen av att jag aldrig kommer att träffa den ag pratade det. Det är om möjligt ännu jobbigare att ringa folk jag kan komma att behöva träffa någon gång. Jag hade 4 beställda varor som var på rymmen. Efter samtalet fick jag veta att en av varorna borde komma på onsdag, hoppas det men tyvärr är jag skeptisk. Vi beställde en vara tidigare men då kunde vi inte få en pga att butiken hade ett saldofel. Nu har vi beställt igen, en liknande vara ast i annan färg. Varan skulle enligt fyndiqs sida levereas till oss inom 3-5 vardagar. Vi har väntat i mer än 2 veckor nu. Så vi får väll se hur det blir med det.
 
Jag har även beställt 3 st laddablar till telefonen i olika färger med nylonväv, dessa hade gått sönder och skickats tillbaka till butiken påstås det. De kommer  varjefall att makuleras från räkningen, som tur är, men jag måste ju leta nya och lägga en ny beställning igen. Min laddkabel till telefonen sjunger verkligen på sista versen. Det positiva var ju dock att jag fick en kod för att få fri frakt så jag slipper betala frakten igen.
 
Jag har även varit i kontakt med Agria via mail och bett dem om datum och belopp för kommande räkningar ett tag framöver. Sen har jag mailat öppenvårdspsykiatrin och bett om nytt recept på Zolpidem (sömntabletter)  för det är hopplöst att få ordning på dygnet nu.
 
Vad mer, jo jag har besvarat skolenketen hos skolverket tre gånger, en gång för varje barn som går i skolan, precis så om de vill att man ska göra.
Agria, Fyndiq, Skolinspektionen, Skolverket, Zolpidem;