0

Fredagens utmaning

I fredags då barnen var i skolan så begav ja mig in till Nyköping med bussen. Första stoppet blev ett apotek för att få ut mina 8 recept om inkommit på gula receptpapper. Sen hämta ut en massa mediciner. Efter det gick jag till Sandys och köpte mig en läcker sallad med handskalade räkor. Den är supergod med Chili och limedressing till. Men någon gång när jag är där är ja nyfiken på att testa  antingen bakad potati eller en baguett med renröra med ppparrotssmak. Hur som helst, jag unnade mig lite egentid, god sallad med en bra bok. Sen efter det vandrade jag vidare, hittade bland annat en garnaffär där jag köpte lite garn som ska skickas till Stillingsön. 
 
För första gången gick jag sedan till ÖoB, viade sig vara rätt lätt att hitta dit, även för en virrpanna som mig. Men att sedan lyckas ta sig därifrån med allt ja köpt visade sig bli en betydligt större utmaning. Tack och lov hade ag md mig en rullhjulsväska i och med att jag inte har någon "dramaten", vilket jag numera önskar. Men hur det nu gick till så lyckades jag få ned det mesta av det ja köpt i den vanliga rullhjulsväskan ja hade med mig. Men shit så tungt det blev.
 
När jag väl var klar och skulle gå från ÖoB så kändes det som om min rygg höll på att gå av på mitten. Jag tog mig bara en kort bit innan jag insåg att det var ytterst tveksamt om jag skulle orka dra allt hela vägen till busstorget. Som tur var fanns det en busshållplats med en buss som gick in till busstorget, så det fick bli buss den biten även fast det inte var långt att gå.
 
När jag kom hem kom jänta ner och mötte mig vid busshållplatsen, annars vet jag inte hur det hade gått.