0

Det suger pungråtta

Det blev en riktigt lång dag på stan igår. Det  började med att jag i regnväder åkte in till stan omkring 11. Sen tog jag en vända in på den utländska affärn som ligger bredvid frisören där jag brukar klippa mig. Där köpte jag bröd och lite till kaninen, sen vidare till apoteket. Därefter styrde jag stegen mot Sandys. Jag uppskattar verkligen att sitta där och tugga på något hott medan jag läser någn lättläst Harlenquin som inte kräver så mycket tankeverksamhet. Just deras läkarromaner tillhör nog mina favoriter, men jag läser de flesta av deras böcke så länge det inte är för mycket historia i dem.
 
Denna gång blev det inte den vanliga salladen med handskalade räkor utan en wrapp med renkött i. Den var oväntat god så det kan hända att det blir en sådan flea gånger. Halva var laom för mig, resten fick jag packa in och ta med hem, för att njuta av senare. =)

När jag suttit ett ta och läst å kom A-K, hon har varit min kurator på habiliteringen ända sedan jag först kom dit, lite som en spindel i nätet. Hon har samordnat alla kontakter med barnsidan och tagit reda på saker åt mig etc. Det var med mycket blandade känslor som jag träffade henne. Hon har ju liksom alltid funnits där när jag behöver henne. Men dagen möte var ett avslut, för hon sluta på habiliteringen nu och går vidare till andra uppgifter. Vad tänker jag inte skriva här ifall nu någon av mina läsare skulle kunna lista ut vem hon är. Hur som hest så är jag ju såklart jätteglad för hennes del. Men för min egen del suger det pungråtta att behöva "släppa" taget. Men tack och lov hjälper hon mig lite innan hon slutar genom att skicka mig ett mail med mailadress till en annan person om får ta ver rollen som "spindel i nätet". Men trotts det känns det jobbigt. Vetskapen om att det blir en ny kontakt är obbig och likaså vetskapet om att A.K inte längre är bara ett mail bort. Men ja sa klara det med även om det såklart blir en omställning. Men jag får ändå vara glad över den tid som gått och att jag fick träffa henne en sista gång.
 
 
När vi skiljdes åt så tog jag en promenad till ÖoB och köpte toalettpapper. Efter det tog jag alla sakerna och konkade iväg med den bort till Megaloppis. Där hade jag hoppats på att hitta flera Harlenqionromaner, men sådan tur hade jag inte. Däremot gick ja inte tomhänt därifrån. Jag fick tag på en blomkruka jag gillade samt ett par nya jeans till bra pris åt Skräpfia. Just dem blev jag riktigt nöjd med. Jag ae nämligen ingen som helst koll på vilken stl hon har men byxona satt bra på henne, bortsett då från att de var för långa så jag fick klippa av dem en bit och fålla upp dem sen när jag kom hem och hon hade prövat dem. Men det gick ju det med.
 
 
 
02. Aspie, Harlequin, Harlequin Läkarroman, Megaloppis, Sandys;