1

Malmamarken, Fabriken och mer

Idag har vi gjort en hel del, vi började med att besöka Malmamarken då barnens far ändå skulle lämna en massa pärmar till hembygdsföreningen där. Bustrollet och far han drog iväg i myllret och tittade på vad de nu tittade på. Babbli och jag vandrade runt lite, hittade ett garnnystan, povsmakade på ost och köpte faktiskt lite ost också men så mycket mer hittade vi inte.
 
Efter det drog vi istället iväg till Fabriken där jag snudd på ruinerades. Köpte lite kläder till mig själv, en tunika och ett par byxor. Till Skräpis blev det några leggins och en klänning. Babblis hittade kallingar, två tröjor och ett par byxor medan Bustrollet tog ett par byxor, en tröja, kallingar och ett paket strumpor. Barnens far, tja... han köpte tops.
 
När vi var klara med det åkte vi till Oliver Twist och åt gott tillsammans innan det blev handling på Citygross och mera snus. Nu är jag hemma och försöker varva ned.
 
 
 
 
 
 
 
 
07. Familjeliv, Fabriken, Fabriken i Sparreholm, Hembyggdsförening, Malmamarken, Malmköping, Oliver Twist, Sparreholm, marknad;

Fabriken så otroligt billigt. Handlade där för två år sen. En bit att åka för oss det tog två tmmar dig. Dryg väg efter att man svängt av vid Järna

Svar: Jag åker dit lite då och då och fyller på kläder till både mig och barnen. =) Gillar Fabriken skarpt. Hittar alltid något där. =)
aspieblogg.se