0

Lång dag på stan

Igår blev det en väldigt lång och dyr dag på stan. Medan barnen var i skola så var jag in till stan med deras far. Vi startade med ett besök på ÖoB där jag handlade en del rengöringsartiklar, hygienartiklar och lite annat, sen blev det dags för Clas Ohlsson där jag köpte tillbehör till min Dymo och lite annat. Efter det gick vi till Oliwer Twist, där jag bjöd på lunch.
 
När vi ätit klart åkte vi vidare till djuraffären vid Ica Maxi så jag kunde köpa mer mat till jäntas hamster, han är ju så kräsen så han äter ju bara maten därifrån. Vidare in på Ica Maxi sen där jag handlade mat för denna vecka samt fyllde på lite saker som börjar sina.
 
 
Vidare till Jysk där två kuddar köptes, inne på Rusta köpte jag sen bl.a hårturbaner. Gick även in på Citygros och köpt diverse saker. I snusaffären köpte jag såklart några stockar snus och i affären mitt emot fyllde jag på strumplagret.
 
Sen var jag helt slut så det blev en tur till Mc Donalds och varsin meny till grabbarna. Varken änta eller jag är särskilt förtjusta i Mc Donalds så till oss två blev det mat från Restaurang Long. Bra avslutning på en lång och tuff dag på stan. 

Vad åt ni föresten igår?