2

Hjärnan kokar

Nu har det blivit sådär igen, det jag hatar men som händer då och då... Hjärnan löper amok fullständigt, massa som bör göras och en del jag vill göra och allt bara trasslar ihop ig till ett enda stressande trassel i skallen. Vid sådanna lägen låser det sig och inget blir gjort och stressen är ett faktum som följs av ångest.
 
Nu finns bara en lösning för att ta kontroll över hjärnan, det kallas checklista. Jag skriver upp alt som måste göra och allt jag vill göra, sen får det ta den tid det tar, men vartefter något blivit gjort så bockar jag av det från listan.
 
Hur gör ni när er hjärna spelar er ett spratt?
 
Hur har er dag varit? Vad har ni gjort? Jag har mest softat, gjort en soppa och ja, jag har bytt till ett mycket mindre vardagsrumsbord också.
 

Babblis fick för sig att han ville göra något annat idag så han gic in och kollade vad som gick på bio, sen satt han och räknade en stund till han kom fram till att han med presentkorten han fick då han fyllde år hade råd att bjuda med båda sina syskon och se Kung fu panda 3.
 
Efter bion åkte de själva hem med buss.
 
 

vilken son du har <3 å vilken söt bror guld värd-
checklistor är kanon
kram carro

Svar: Tack vännen... KramiZ
aspieblogg.se

2 Spinn:

Jag har en lång attgöralista som jag knappt lyckas bocka av något från. Ikväll har jag lyckats skicka in deklarationen åtminstone. Med tanke på att det är sista dagen imorgon känns det bra att det är gjort. Kramar!

Svar: Så hade jag förut men insåg att jag var tvungen att sänka kraven. Lyckas jag inte bocka av något från min "att göra" lista, ja då blir det för stressande och skapar bara massa onödig ångest
aspieblogg.se