2

Tjohoo... det blir av

Mycket strul var det innan drömmen och målet som vi planerat för i över ett års tid äntligen blir av. Igårkväll såg det fortfarande ut som om det inte skulle bli av. Men nu äntligen, nu blir det.... 
 
Vår gemensamma födelsedagskryssning. Den bokade och betalades idag, lördag till söndag blir vi borta. Ska bli så otroligt skönt att få komma bort och få lite miljöombyte. Behöver det verkligen. Sen att jag fyller år på söndag gör ju inget alls.
 
Jag reser iväg samma dag som min farmor skulle ha fyllt år och kommer hem på kvällen samma dag som jag själv fyller år.
 
Appropå att fylla år, många har frågat om jag ska ha något födelsedagsfirande när jag fyller år, men nja... ja vet inte. Det är så jobbigt med alla förberedelser. Igentligen skulle man inte behöva bjuda på kalas själv när man fyller år, man borde bli bjuden. *tycker*

Medan jag är borta kommer barnens far att hålla ställningarna med barn och djur. =)
1 Anonym:

Japp here we come. 😊

Svar: Ja äntligen... Längtar. =)
aspieblogg.se

2 Spinn:

2014 fick jag en födelsedagsfest i present av mina fina vänner - en väninna roddade och styrde upp när jag inte orkade med det, och vi var hemma hos en annan. Jag blev upphämtad och ditskjutsad via omvägar, och fick en fantastisk kväll - och därtill upplevelser (som jag fortfarande inte använt alla än) i present av de andra gästerna - en tur till Ikea i Göteborg med bil och bärhjälp, en bilutflykt till en speciell garnaffär som har öppet vissa torsdagar och lördagar - det blev en fantastisk dag! En spelkväll med hembakt bröd, en lunch på stan, en shoppingdag i Göteborg (väninnan står för bussbiljett och sällskap), valfri pocketbok som vi båda läser och sedan diskuterar över fika och en skridskotur på dalsjöns is (om det blir någon) och/eller varm choklad.

Förra året passade jag på att fira i Uppsala - hjälpte kusin med man att flytta dagen innan - åt glass och lekte i lekpark med syster och syskonbarnen på födelsedagen (då kusin med familj och mina föräldrar flyttstädade) och så födelsedagsmiddag dagen efter ute i vår trädgård. :)

Hoppas att ni får en härlig resa! Kramar!