2

Skräpfia och jag

Vi har haft en riktigt bra dag, i varjefall om ni frågar mig. I morse då jag var ute med Donna så passade jag på att gå och be en tjej om hjälp att fixa ett nytt recept åt mig. För att underlätta för henne så fick hon ta receptet jag hade som gick ut förra året, då ser hon ju tydligt vad det är jag behöver etc.
 
Jag tillhör nämligen fortfarande den lilla skaran som vill ha mina recept på gula lappar, på det viset har jag själv mer koll än om de skulle finnas på de jobbiga vita lapparna dä allt bara flyter ihop till en enda masiv sörja. Dessutom försvinner vita lappar läkigt lätt.
 
När det var gjort tog vi det mest lugnt här hemma. Jag somnade en stund ute på balkongn innan solen hittade dit och det var så skönt.
 
Senare gick jänta och jag en vända till Netto och kikade runt lite innan vi avslutade med att gå till Restaurang Long och köpa mat.
 
Nu har vi kommit hem och ätit och jag funderar på att lägga mig på balkongen en stund igen och lyssna vidare på ljudboken "Sommarbarn".
 
1 Betty:

Oj hade inte en susning att dom recepten fanns kvar ännu. :)

I alla fall, om du inte visste det går det enkelt att ha koll på alla sina recept smidigt online, så slipper du lappar öht :)

För mig som äter sjuka mängder olika sorter så hade jag aldrig klarat hålla reda på allt via olika lappar bara. Nu har jag dock Apodos också så det gör allt ännu enklare dessutom.

Svar: Jag föredrar de gula lapparna. Då känner jag själv att jag har koll, plus att det är lättare om jag måste be ngn att hämta ut åt mig.
aspieblogg.se

2 Betty:

Okej, jag förstår.

Mitt boendestöd hämtar ut åt mig ibland, får ju mina apodosrullar varannan vecka, men dom gör det smidigt genom att bara visa legget, eftersom jag bara fyllt i ett papper att dom får hämta min medicin. Dock har jag börjat orka ut mer nu och hämtar själv vilket är skönt, men bra att det finns olika möjligheter för bud, när man är i det behovet.

Svar: Jag tycker gula lapparna är smidiga eftersom jag då inte behöver skriva fullmakt utan lätt kan skicka olika bud vid behov. Kör likadant med barnens recept. Genom gula lapparna kan ex farmor och farfar lätt hämta ut medicin till barnen.
aspieblogg.se