1

Årsmöte och föreläsning

Under torsdagskvällen var jag och särbon iväg till Koordinaten (vårt lokala bibliotek) på årmöte samt föreläsning (NOSFF). Jag brukar vanligen ha svårt för föreläsningar, men just denna fångade mitt intresse.
 
Innan föreläsningen var det räkmacka samt årsmöte och lottförsäljning. Själva årsmötet gick riktigt fort.
 
Ja och särbon hade köpt ett gäng lotter. Vid samma bord som oss satt ett annat par som ville köpa lotter, men tyvärr var alla slutsålda. Jag kände mig på bra humör så jag gav dem faktiskt två av mina lotter.
 
Först hade de riktigt svårt att ta emot lotterna. Men jag såg att de faktiskt ville ha dem och blev glada så jag var lite envis och det ångrar jag inte en sekund för de vann faktiskt en bok. Då kände även jag mig glad för jag hade gjort något bra. Jag gick sälv inte lottlös, jag vann en termos i underbara färger. Precis vad jag faktiskt behövde. 
 

Även särbon fick en del vinster, hela 3 stycken. Smedsstickan som FFS ger ut, en mystisk DVD skiva samt Ancestry abonemang 1 månad.

Det fanns en vinst jag faktiskt var intresserad av, ett spel. Den har jag velat ha flera gånger när den funnits. Men liksom tidigare gånger så var det någon annan som hade lyckan på sin sida. Men en vacker dag blir det kanske min tur.
Efter mötet åkte vi hem till mig och värmde varsin matlåda, sen sov särbon några timmar innan han begav sig hem till sig.
 
 
 
 
 
06. Familjeliv, Ancestry, FFS - Föreningen för smedsläktforskning, NOSFF;
1 Fredrik Derefeldt (frde1100):

Här är serien som bygger på boken som föreläsningen handlade om:

http://www.svtplay.se/video/1680195/froken-frimans-krig/avsnitt-1

Kan ses i ca 90 dagar till. (3 delar)