0

Ett litet firande

Igår firade vi Bustrollet här hemma. Tyvärr kunde ingen av Bustrollets inbjudna kompisar komma så det blev ju en liten besvikelse för grabben.
 
Storasyter var iväg med en kompis större delen av dagen så det va bara jag, brorsan och Bustrollets far som var här och firade grabben.
 
Först åt vi gofika som grabben bakat själv. (Kladdkaka, negerboll och sockerkaka). Sen efter det öppnade grabben sina paket.
 
Ni skulle ha sett hans min när han öppnade första paketet och såg att det var en mobiltelefon (se modell här). Samtidigt vill jag för grabbens del också passa på att tacka er som gjorde det möjligt att ge grabben telefonen.
 
Förutom mobilen så fick han även mobilskalet ni ser i bild med ankare samt en stor mobilväska där telefonen får plats även med plånbokfodralet på, liknande denna fast mörkblå. Allt för att telefonen nu skall vara så skyddad som möjligt. I köpet av telefonen ingick även ett displayskydd och det såg jag till att få ditsatt innan han fick telefonen. Sen fick han någon skum flygleksak. Kanske inte så många paket, men på det stora hela känns det ändå som om grabben blev nöjd.
 
Trotts att inga av de inbjudna kompisarna kunde komma så gjorde vi ändå det bästa vi kunde och firade hnm så som han redan innan själv varit med och planerat. 
 
Innan far hans åkte hem så gjorde han spagetti och köttfärssås och åt med oss.