0

Trevligt möte, inbjudan & bokad tid

I morse vaknade jag tack och lov utan migrän, men istället hade jag en hejdundrans obehaglig tandvärk. Så innan jag gjorde något annat slängde jag iväg ett mail till min tandläkare om att jag ville ha en tid. Nu är det fixat. På måndag ska jag dit.
 
Hoppas nu bara att de hittar boven i dramat, så jag slipper ha ont och få extrema ilningar var gång jag dricker.
 
Nu ikväll stack jag till Kvantum och köpte mig ett cykellyse, sen mötte jag en jättemyig tjej vid den här fontänen som ni ser i bild.
 
Tillsammans gick vi hem till henne och hade en riktigt 3vlig stund. Pratade, hälsade på djur och tittade på massor med kläder.
 
Jag hittade massor med favoriter till mig själv, en tröja till ena grabben och faktiskt även några tröjor och en pyjama till jänta.
 
Himla tur att jag hade cykeln att lasta på när jag skulle hem. Annars vet i sjutton om jag lyckats ta mig hem med allt. Väl hemma satte jag mig och vek ett helt berg av kläder. Hujeda mig.
 
Idag fick jag dessutom en mycket trevlig och fullständigt oväntad inbjudan om att komma och fira Halloween tillsammans med en gammal barndomskamrat och hans barn. Givetvis är mina troll också medbjudna. Själv har jag hittills aldrig firat Halloween så det ska absolut bli en spännande erfarenhet.
 
 
07. Familjeliv, cykellyse, halloween, kläder, migrän, tandläkare, tandvärk;