0

En prima dag

Är riktigt nöjd med dagen, det enda som varit mindre bra är att jag haft ont i huvudet hela dagen som sen utvecklades till migrän... Blä!
 
Strax efter 10 idag gick Babblis (som ni ser på bild) hans syster Skräpfia och jag till busshållplatsen och tog bussen in till Nyköping.
 
Babblis hade ju fått presentkort på BR när han fyllde år i april och det ville han utnyttja. Så när han väl hittat vad han ville ha så hade han dessutom en rabattkupong på 25% som gällde på just det han ville ha. Presentkortet, rabattkupong, månadspengen och ett lån från mig gjorde att han kunde köpa det han så gärna ville ha.
 
Utöver BR så tittade vi inne på Indiska, tog en tur in på HM där jag köpte leggins åt Lucia till skolavslutningen.
 
Sen gick vi in på Akademibokhandeln där Babblis också hade presentkort. Efter en bra stunds letande och hälp av Skräpis så hittade han en bok han ville köpa och som den snälle brorsa han är så köpte han även en bok till sin syster i tidig födelsedagspresent till henne.
 
Sen gick vi och åt, jag tog en räksallad medan Babblis och Skräpis valde pannkakor med mjukglass.
 
Inne i sportaffären hittade Skräpfia ett tennisracket som hon ville ha och eftersom det var på rea så räckte hennes månadspeng så hon köpte det.
 
Sen kom hennes farfar och hämtade henne eftersom hon skulle plantera hemma hos farfar imorgon. Babblis och jag tg en promenad till bussen och åkte hem.
04. Marvelmannen, Akademibokhandeln, BR Leksaker, HM, Indiska, sallad, sportaffär, tennisracket;