0

Sköna lördagen

Under lördagsförmiddagen fick jag en förfrågan om att följa med ett skönt gäng in till Nyköping. Just när jag fick frågan hade jag lite svårt att svara eftersom jag då hade en helvetesdumping. Men sen efter ett tag så lättade dumpingen och jag bestämde mig för att haka på.
 
Vi var ett litet glatt gäng bestående av mig och tre sköna tjejer samt en mysig kille som packade in oss i en bil och begav oss in till Nyköping.
 
Där strasade vi bara runt och tittade i olika affärer utan att ha något speciellt mål. Sen gick vi runt och kllade på flera olika fik innan v till slut bestämde oss för vilket vi ville sitta på.
 
 
Tre av de i sällskapet valde att ta något lite mera "matigt", själv valde jag denna delikata räkmacka. Till den blev det en enkel Loka Citron för min del. Sällskapets enda kille valde att köpa en varm choklad som faktiskt såg riktigt god ut.
 
När vi fikat klart så gick vi till Clas Ohlson där jag köpte en förgreningskontakt. Så himla skönt att jag numera inte behöver plugga ur vattenkokaren eller stereon var gång jag skall göra en toast.
 
 
I ärlighetens namn så har jag ingen aning om ifall de andra köpte något på Clas Ohlson. Efter delade vi i allafall upp oss lite och gick ch kikade i några olika affärer innan vi slutligen begav oss mot bilen.
 
På vägen dit snubblade jag över en luftpump och började undra om sådanna finns i Thailand, någon sm vet? Väl tillbaka i Oxelösund så bad jag att bli släppt vid Kvantum eftersom jag skulle handla lite potatis och kött till middagen bestående av potatisgratäng med kött.
 
Hur var er lördag?
choklad, fika, luftpump, nyköping, räkmacka;