0

En helg på landet

Igår blev vi hämtade med bil och åkte ut på landet för att tillbringa lite tid bland hästar, en hund, en mormor och en sambo. Åt husmanskost, spelade plump, pratade med hundar och hästar, andades lantluft, lyssnade på regnet, knaprade chips, drack någon cider och hade det allmänt trevligt.
 
 
Bustrollet vill oftast inte alls vara med på foto, men tillsammans med Akilles gick det riktigt smidigt att få honom på bild.
 
Båda hundarna verkade komma riktigt bra överrens, men såklart, varje gång Donna kissade så skulle såklart Akilles komma och skvätta över för såklart, hans tomt och då ska han ju givetvis revirkissa över. =)
 
Hästarna tyckte nog att onna var en lustig prick när hon befann sig i den tomma boxen i stallet och roade sig åt att skälla ut hästarna. De är väll inte vana vid att bli utskälda på det där sättet.
 
Första dagen bjöds det på dillstuvad potatis och isterband, evigheter sedan jag åt det och hur gott som helst var det, Middagen idag var inte sämre den, en helt vanlig husmanskost, så mycket godare än vanlig tråkig pizza.
 
När vi fick skjuts hem idag så passade jag på att handla lite frukostmat eftersom det var slut hemma. Men nu är det skönt att vara hemma igen. Bustrollet ligger på sitt rum och kollar på en film och Skräpfia gör rent hamstertillbehör.