0

Grattis du fina!

Som ni ju redan vet så läger jag inte ut foton på folk utan deras godkännande och som det är nu glömde jag fråga efter det så därför får ni hålla tillgodo med "enbart" foto på mig och lite andra bilder. Men det är väll inte fy skam det heller? ;-)

Jag startade dagen med att ta deet lugnt innan jag gjorde mig i ordning för att ira en skön individ som fyllde jämt idag. I lugn och ro fixade jag mina naglar, klädde mig, fixade håret och sminkade mig innan jag till slut var redo att gå till mötesplatsen.

Tjejen vi överraskade trodde vi skulle på bio. Men väl i biln fick hon en ögonbindel så hon inte kunde se vart vi skulle. Denna ögonbindel fick sitta på ända till vi kommit in till vårt bokade bord på Oliver Twist och satt oss.

Efter att ögonbindeln tagits av fick hon ett kuvert med pengar vi samlat ihop och fick veta att hon fick beställa vad hon ville för de pengarna. Snacka om att hon såg både glad, överraskad och riktigt rörd ut. Det syntes lång väg att hon verkligen uppskattade det.
 
 Jag själv fick riktig beslutsångest när vi skulle beställa för det fanns ju hur mycket som helst som åg otroligt gott ut. Men till slut bestämde jag mig för en cider och en oxfilepasta som visade sig vara otroligt god.
 
Några till i sällskapet valde samma som mig, två tjejer tog hamburgare och sen togs plankor av något slag.
 
När beställningarna var gjorda så satte vi alla igång och sjöng högt i lokalen för tjejen som fyllde jämt idag.
 
Snacka om att alla tittade och några log dessutom mot oss.
 
Kort sagt så kan dagen bara sammanfattas på ett enda vis, perfekt!
 
02. Aspie, Oliver Twist, hamburgare, oxfile, oxfilepasta, planka;