0

Två flugor i en smäll

Förutom att jag haft en otroligt seg förmiddag idag så blev eftermiddagen desto bättre. Jag fick hjälp att tömma alla lådor i köket, flytta saker, sortera ett skåp och tömma ett annat samt flytta köksbordet inför att snickare och elektriker skall in och röja och fixa i köket. Så otroligt skönt att få lite hjälp. Jag har ju själv en viss förmåga att få härdsmälta i skallen när jag ska hålla många tankar i ordning i skallen och samtidigt veta vad jag gör. Nu sitter jag lättat och nuter av vetskapen att det mesta är gjort.
 
Sen när allt var klat så drog minstingen iväg på fotboll. Han har pratat länge om att han vill böja och nu var han iväg. Ännu vet jag inte om han faktiskt vill börja. Men han skall i varje fall få gå dit och vara med några gånger innan han tar sitt beslut. Vill han vara med kommer han då att skrivas in. Perfekt tycker jag att barnen får chans att pröva innan de bestämmer sig.
 
Hans tränare pratade om att han hade massa fotbollssaker hemma som han skulle ta med nästa gång. Sen ska min grabb få låna lite till han bestämt sig. Håll intresset vid liv så är tanken att vi sen skall köpa de benskydd, skor etc som han behöver. Men att han får låna först är verkligen toppen, för att köpa nytt om intresset inte kvarstår känns onödigt dyrt.