0

Sömnigt kaos

Det har varit fullt ös här hela dagen. Snickare har sprungit in och ut i typ skytteltrafik idag. Mellan nio och halv tio i morse ramlade det in ett gäng som skulle ta bort skafferit och överskåpet som satt ovanför kylen. Så hastigt och lustigt så fick jag typ ösa ut allt som var i skafferiet och kasta upp det på köksbordet som just nu står inklämt i vardagsrummet.
 
Kort efter kom de som skulle hämta alla köksluckorna för att lacka om dem och byta knoppar på dem.
 
När de gått drog snickarna igång på allvar med väsnande maskiner och köket såg ut som värsta byggkaoset.
 
När de sen drog iväg för att fixa lite saker och äta lunc så passade jag själv på att värma en matlåda. Sen slocknade jag på soffan precis innan de kom tillbaka.
 
När de höll på med skafferiet fick jag förklaringen till varför mitt skafferi varit så förbannat kallt. Det fanns ingen ventil, det var ett öppet hål ut med bara ett nät och ventilkåpa för att dölja hålet. Hmm...
 
När Bustrollet kom hem från fritids så gick han ut med Donna sen drog han iväg på fotboll. Det var en glad grabb som kom hem. Med sig hade han otbollsstrumpor och benskydd som han fått låna genom tränaren. I helgen när han åker till sin mormor med sambo så ska han ge sig iväg och köpa fotbollsskor. Själv kommer jag inte kunna vara med när skorna köps, men jag litar på att de blir några bra ändå.