1

Frustrerande

 
Något jag tycker är riktigt frustrerande med att bo i hyreslägenhet är det begränsade urvalet som finns när olika rum skall renoveras. Ta till exempel i köket. Hur häftigt vore det inte om man fick välja bänkskivor. Men nej... Endast standarden finns och de är de tråkiga som finns i typ varenda hyreslägenhet.
 
Jag skulle bli hur lycklig som helst om jag istället för de otroligt tråkiga vita kaklet som finns ovanför spis och bänk kunde få detta kakel, tänk vilken lycka för det tycker jag verkligen är ursnyggt. Jag skulle lätt bli lyckligaste tejejen i stan om jag hade det.
 
En vettig duschkabin vore heller inte fel. Som läget är nu har jag duschen precis bredvid tvättmaskinen med endast ett duschdraperi emellan. Visst, jag drömmer ju om att kunna ha ett badkar, för jag älskar och saknar att bada, men som med det mesta så sätter utrymmet stopp på den drömmen.
 
Kunde jag bara få tag på ett lite mindre, typ sittbadkar så kanske att det skulle gå att pussla i utrymmet så även jag kunde få in ett badkar. Hoppas jag någon gång hittar ett inom min budget.

Jag ska få nya luckor och ny bänkskiva samt nya handtag på luckorna i mitt kök. Fick en broschyr i fredags med urvalet..Så tråkiga :(. Men det blir iaf ek som bänkskiva en liten yta vid ena sidan om spisen, skåpluckor med en lite gråaktig ton ( för att mina väggar är vita och skulle bli så trist med att allt var vitt ) samt ett par snygga raka handtag :). Dom ska fixa i hela kvarteret :).

Svar: Någon ny bänkskiva får jag tyvärr inte vad jag vet och de jag har är ruskigt fula...
aspieblogg.se