0

Besked från veterinären

Som ni ju redan vet har jag varit till veterinären med Donna. Vi var dit i fredags. Urinprovet visade inte mycket på sticka då så de satte urinet på odling över helgen.
 
Idag ringde de och berättade att de såg bakterier i Donnas urin, men de kunde inte säga vilka bakterier så de ville skicka urinet vidare till laboratorium, vilket u medför mer kostnade för mig som ägare.
 
Känns bra att de frågade innan, men självklart vill jag u att de finner ut vad de är för bakterier så vi lättare kan hitta rätt behandling för min lilla älskling. Vil u såklart att hon ska må riktigt bra.
 
Ok, hon är inte allmänpåverkad ännu, men låter man bakterierna växa och frodas kan hon ju bli riktigt dålig och självklart vill jag inte det.
 
Vet inte hur jag skulle klara mig utan henne, hon är en del av mig. Det är hon som får upp mig de dagar då allt känns som jobbigast. Hon är den som ger mig närhet och trygghet, mys och kel när jag behöver det som mest, det är hon som alltid finns där för att lyssna och trösta när det behövs och ge mig en "spark i baken" när jag behöver det. Kort sagt, mitt liv har blivit så mycket bättre sen hon kom in i mtt liv.