0

Grym besvikelse

I lördags var vi på Öppet Hus som Oxelösund Nyköpings släktforskarförening mfl hade i Alla Helgona församlingshem i Nyköping.

Hade riktigt trevligt där. Medan mannen ägnade sig åt att stå och sälja vid föreningsbordet så köpte jag själv massor med lotter.

Frågade innan jag köpte lotterna när lottdragningen skulle ske. Första svaret var "när alla lotter är sålda". När dagen led mot sitt slut frågade jag ordföranden när lottdragningen skulle ske. Då fick jag svaret "på AnAkuten".

Just då hade jag saker inbokade så ja kunde inte närvara på lottdragningen. Men efter att ha fått den informationen så bokade jag om allt som var inbokat bara för att kunna närvara på lottdragningen.

Trotts flera timmars väntan under AnAkuten så skedde ingen lottdragning och jag fick besviket åka hem med alla mina lotter igen och såklart utan eventuell vinst om jag nu vann något.

Jag tycker det är riktigt dåligt gjort och tyvärr helt utan planering att sälja lotter och sen inte kunna tala om för lottköparen när lottdragningen skall ske och hålla tiden för det.

Jag fullkomligt älskar lottdragningar och spänningen och pirret som blir i hela kroppen. För mig är det enda skälet till att jag köper lotter. Ofta kostar ju lotterna mer än de smakar eftersom de allt som oftast är fler nitlotter än vinster.

Nu vet jag ju inget. Det enda jag vet är att lottdragningen redan skett för de har de publicerat på sin facebooksida. Men hur skedde den? När? Vilka kontrollerade att den gick rätt till? Var informerades det om när den skulle ske? På deras facebooksida fanns ingen information varken om när det skedde, hur det skedde eller när/hur man får eventuella vinster.

Näää... jag är besviken och tycker att det var riktigt dåligt skött. Jag blev överraskad. Jag har hela tiden tyckt att den föreningen var bra. Till och med rekommenderat den för folk. Men vad gäller lotter sköttes det överraskande dåligt och jag kommer då inte rekommendera folk att köpa lotter av dem. Osäker på om ja kommer köpa några fler lotter själv när lottdragning inte sker så som de sagt.

Det känns spontant som att den skett i smygundan eftersom inget publicerats så man haft cgansen att närvara. Osäkert... Hur vet jag liksom själv att allt gått rätt till? Jag känner ju faktiskt inga andra i föreningen. Vet bara vilka de är, men det är inte samma sak som att känna.

Med detta hanterande har föreningen förlorat en stor del av det förtroende jag hade för dem. Släktforska kan de, men vad gäller lotterier så näää...

De kunde gott sagt innan jag köpte lotterna att dragning skulle ske bakom lykta dörrar och att jag helt förvisades till att leta på deras sida efter eventuell lista över vinster. Då hade jag ju vetat redan från början att jag inte skulle få vara med på lottdragningen och då hade jag ju inte behövt köpa lotterna som ju ändå var rätt dyra. 

Illa skött och dåligt med information!!