0

Yves Rocher - Beställning

Nu får jag bestämt börja detta blogginlägg med ett stort tack till underbara Marie som tipsade mig om Yves Rochers erbjudande. Hon vet ju att jag länge velat ha fatt i min favoritparfym, men att jag tyckt att den varit för dyr. Idag kunde jag tack vare Marie köpa den Gratis. Första varan jag lade i kundkorgen blev nämligen gratis och då hade parfymen helt klart en given plats.

Ljuvliga Marie skickade dessutom också en Wrapp på 50:- som jag givetvis använde för att ytterliggare få ned priset. Stort tack fina vän.
 

Eau de Toilette


Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet. Inslag av cederträ i basen ger doften ytterligare en dimension.
 
 

Ansiktspeeling


En underbart fruktig ansiktspeeling med aprikoskärnepulver som exfolierar bort döda hudceller och tar fram en ljuvligt len och mjuk hud med ny lyster. En given favorit i badrummet!

Massera in i fuktig hud och skölj sedan av. Använd 1–2 gånger i veckan.

Utan parabener.
Inte avsedd att förtäras, endast för externt bruk. Förvara utom räckhåll för barn.
 
 

Hårolja


Oumbärligt för dig med torrt och frissigt hår! Reparerande babassuolja och närande makadamiaolja gör håret mjukt och följsamt.

Produktens +: berikad med reparerande babassuolja, och näringsgivande makadamiaolja.
 
Vad har ni för favoriter hos Yves Rocher?
Yves Rocher, ansikte, ansiktspeeling, hårolja, parfym, peeling, wrappa;