1

Utnyttja systemet!

Jaha. .. Verkar som om torktumlaren inte vill sammarbeta... Den visar felkod och manualen är borta.  På manualen står givetvis återställningskoden uppskriven. Kan vi inte återställa maskinen har jag inga kläder att ha på mig på jobbet imorn. 

Eller jo, kläder har jag. Men inga arberskläder och i min värld fungerar det INTE att jobba utan arbetskläder. Det går bara inte sen spelar det ingen roll att vissa tycker annat.

Har man arbetskläder som komunen betalat åt en så SKA de användas. Annars tycker då jag att man lika väl kan låta bli att beställa arbetskläder så kan komunen lägga de pengarna på annat.

Jag själv tycker att man utnyttjar systemey om man beställer arbetskläder och sen inte använder dem. Jag kan inte svara för hur andra tänker, tycker och agerar. Men jag vet hur jag känner och det står jag sannerligen för.

Nu hoppas jag att mina kläder torkar trotts att torktumlaren inte vill fungera. I annat fall blir det till att ta sig till jobbet i morgon bitti och lämna jobbnycklar och sen gå hem igen.

1 Marie:

Sök manualen på nätet, brukar gå att hitta det mesta. Häng upp kläderna på tork (ute om det blåser men inte regnar) istället så torkar de säkert till imorgon.

Svar: Problemet är inte att hitta manualen på nätet... Utan den handskrivna återställningskoden som står på vår pappersmanual. =)
aspieblogg.se