0

Rogivande pyssel!

Är du sådan som jag och känner att du behöver hålla på med något för att känna dig lugn? För mig är det rogivande att pyssla, men begreppet pyssla är för mig något enormt. Det finns massor och åter masor att välja på. Utan mitt pyssel/hantverk blir jag lätt stressad och då mår jag dåligt, hur är det för dig? Dessutom avskyr jag att gå i affärer så jag tycker att det är kanonbra att det finns många alternativ online. Hos Staples har jag bland annat hittat inspiration till kommande projekt. Men givetvis finns det massor annat att välja också. Skulle tro att du med hittar något som intresserar dig om du bara tar dig tiden att titta vad som finns. =)
 
Utan färg känns livet rätt grått och trist, så varför inte sätta lite egen unik färg på sin tillvaro. Det är ju som med det mesta bara fantasin som sätter gränser. En tråkig vit byrå kan få lite detaljer i färg, barnens tråkiga sängbord kanske kan utsmyckas med ett lejon, eller varför inte låta barnen måla sin aldeles egna tavla att pryda de trista väggarna med? Färger finns en hel del att välja på och köper man dessutom detta paket får man ju fantastiskt mycket att välja på till ett bra pris dessutom.
 
Vad är pyssel för dig? Just nu håller jag på att virka, men jag är en periodare. Jag kan bara pyssla med sådant som lockar mig just när jag ska göra något och bara när jag vill, inte på komando.
 
Dottern min roar sig med att göra jättefina armband med små söta gummiband. En annan tjej tycker det är rogivande att skala nötter och andra målar eller gör annat. Vad är ditt sätt? Låt en nyfiken hjärna få veta. =)