0

2-årskontroll

Idag åkte jag upp till Capio St Görans för min 2-årskontroll. Hade riktigt flyt idag. Resan dit gick riktigt bra bortsett från att en del vägar (avfarter från Essingeleden) var avstängda då.

Inne på Kirurgmottagningen gick jag och registrerade mig, betalade och fick ett frikort samt massa papper att fylla i.

Sen gick jag vidare till vampyravdelningen där de snodde flera dunkar av mitt värdefulla blod. Men hon som begick stölden var ovanligt duktig. Hon behövde bara hacka en gång i min arm. Tack och lov!

Sen tillbaka till kirurgmottagningen och vänta in läkaren. Fast innan jag fick träffa läkaren blev det ett möte med en sköterska som tog vikten och magmått.

När läkaren kom fixade han recept, ställde lite frågor och bätte överhänget på magen som var 10cm. Dvs garanterat tillräckligt för att få en operation godkänd. Men jag är inte så sugen på det i dagsläget. Kanske senare, vi får se. Kostymen som är för stor på benen är ett större problem för mig. Men det måste jag bekosta själv om jag ska få det gjort...

Hur som helst så berömde läkaren mig och sade att jag lyckats riktigt bra vilket kändes som en enorm lättnad. Blev så glad när han sade det.

Nästa gång jag skall dit blir på 5-årskontroll 2017. 
bilden ser ni mig och min lillebror då vi båda var små och söta.

När jag var klar med mitt så hittade jag min mor och hennes sambo i cafét. Innan vi gick passade jag på att gå in på apoteket och hämta ut mina recept på små gula lappar.

Därefter åkte vi vidare hem till min bror där vi hämtade finporslin och diverse annat. Även mor passade på att hämta saker när hon ändå var där.

Mannen min fick sen möta på parkeringen när vi kom hem.

Tack för en underbar dag och ljuvlig natt lilla mamma och ej att förglömma, drömskt god mat och massa hundpussar.