0

Usch nej...

Idag var det rätt trevligt på jobbet, men framåt eftermiddagen då det närmade sig att sluta jobbet blev jag pang bom supertrött... Fick ta bussen hem idag och trotts ett enormt flyt med att bussen kom direkt o.s.v så gav de mig ändå massa intryck att ta hand om.

Kikade på en loppis i närheten av där ja bor, sen passade jag på att laminera två dörrskyltar innan jag följde med hem till Fröken Spontan ett tag. Skräpfia följde med mig upp dit och efter ett tag kom även Babbelpellen och Bustrollet.
 
Efter en stund pallrade jag mig hem och fixade lite middag medan Skräpfian drog iväg på Judon. Efter judon stack hon till sin far för att sova där inatt. Grabbarna däremot liger i sina sängar här och sover.
 
Själv har jag ont i skallen och fryser som en liten skit... Slocknade knall och fall på soffan efter middagen. Nu sitter jag och samlar krafter för att hänga tvätten och gå ut med Donna. Hur jag själv än mår så måste hon ut.
 
Pratade med barnens far tidigare ikväll innan ja somnade och han mådde visst inge vidare alls... hmm... Hoppas det inte är någe smittsamt...
 
Skulle ha betalt räkningar och fixat lite julklappar idag som ska postas, men det blir nog så att ja får sysselsätta mig med det imorgon istället. Orken finns helt enkellt inte just nu.