0

Fullt ös

Det har gått i ett idag. Någon gån inatt när barnens far obbat klart så "ramlade" han in här och lade sig i bäddsoffan som jag bäddat i ordning åt honom. Vet inte när han kom. Jag sov, tydligen reagerade inte Donna så mycket heller. Inte mer än att hon kröp ned i bäddsoffan och lade sig tillrätta hos sin husse.
 
Barnen gjorde i ordning frukost åt sin far i morse, sen fick han låna duschen innan vi begav oss in till Nyköping där vi avverkade affärer på typ löpande band.
 
Först ut blev loppisen "Öppen hand" där dottern hittade sig en sopkorg och jag fick tag i en kastull till. På Rusta införskaffades schampon och sådant innan det blev en tur till Clas Ohlson för att köpa en ljusstake till jänta och två skarvsladdar. Passade på när jag ändå hade pressentkort där.

Såg en helt underbar rosa elvisp inne på Clas Ohlson som jag gärna velat ha. Men tyvärr räckte inte presentkortet till den. Nåja, man kan ju inte få allt här i livet.
 
Sen inhandlades det massa mat inne på Willys innan vi som avslutning åkte till Kvantum där jänta var med i en tävling i Paprika kklubben med möjlighet att vinna bland annat en frän tröja. På Kvantum köptes även riven ost sm vi glömt att köpa och röd currypasta som jag inte hittade på Willys.
 
 
Vid hemkomsten bar vi upp allt och packade upp. Sen fixade vi med gardinerna. Nu äntligen sitter det gardiner uppe i alla rum. Ser så mycket trevligare ut även utifrån nu. Adventsljusstakarna har fått komma upp. Men resten av julsakerna får vänta ännu några dagar.
 
Medan jänta och hennes far pysslade med middagen (lasagne), så gick jag upp ett ta till Fröken Spontan.
 
Barnens far har åkt hem till sig nu. Bustrollet följde med dit över natten. Men han kommer hem igen i morgon medan jänta i sin tur sticker till sin far imorgon och kommer hem på måndag efter skolan.