0

Förena nytta med nöje!

Jag är en sådan förälder som verkligen hatar att springa runt i leksakaffärer, men mina små troll på 12, 10 och 9 år älskar ju liksom sina jämnåriga leksaker. Ja när inte tiden ägnas åt datorer då vill säga. Jag är så glad över att det finns ställen online där ja kan sitta och titta i lugn och ro och enkellt klicka hem det jag vill köpa till mina barn.
 
Jag har nu fått reda på att det kommer öppna en till webshop där man kan köpa leksaker och det ser jag med spänning fram emot. Jag hoppas att ag med tiden kommer kunna köpa både dotterns favoriter, Loombands och annat pyssel och även saker som Lego Chima, Turtles m.m som även grabbarna har glädje och nytta av hos Leksaker.se 
 
En mycket stark förhoppning jag har är att jag också skall kunna betala med PayPal där, för som det är i dagsläget är det få webaffärer där jag kan köpa saker. Några få godkänner förskottsbetalning via min internetbank men desto flera kräver någon form av Visa vilket ju genast gör det svårare för mig som konsument.
 
Sen hoppas jag såklart även på att kunna gå in bland deras billiga leksaker för att få bra tips på vad jag kan köpa till barnen, kanse är också sakerna den dagen indelade i lämpliga ålderskattegorieer så att jag som vilsen mamma lättare kan hitta något lämpligt för barnen.
 
Vad skulle du vilja kunna hitta i deras onlinebutik när den är klar?