0

En braig dag

Allt började faktiskt redan i går kväll med att jag kollade posten. Där såg jag att ja fått ett brev från tandläkaren. De avbokade min tandläkartid som jag hade idag och jag fick en ny tid i början på december istället. Detta gjorde att jag kunde ta det lugnt idag och ligga längre i sängen vilket var otroligt skönt.
 
 
Men så småningom kravlade jag mig ändå motvilligt upp och tog hand om disken, tvätten, sopade och skurade golv.
 
Sen gick Babbelpellen och jag iväg till Time och hämtade ut ett paket. När vi kom hem kom Sköningen hit och vi diskuterade lite utifrån besiktningsprotokollet på min lägenhet. Förutom att de skrivit väldit otydligt så hade vi en del synpunkter till att komma med så Sköningen skall hjälpa mig att samla ihop allt på ett bra vis så vi sen kan kontakta hyresvärden.
 
Barnens far kom hit ikväll och lagade mat som han sedan stannade kvar och åt av. Sen hjälpte jag honom lite med att lägga in en anons på nätet innan ag gick iväg med Fröken Spontan och träffade Sköningen med flera under en avkopplande stund.
 
När jag kom hem igen var barnens far ut med Donna innan han skulle åka hem till sig. Bröderna bus var jättesnälla och duktiga och hjälpe mig att hänga tvätten ikväll, men de har ju sin egen stil, den saken är klar. Så det är ju passande att bilden envisas med att ligga på sniskan.
 
Vrid på huvudet och håll till godo vet jag. =) Hur har din dag varit?
 
 
 
besiktningsprotokoll, hyresvärd, paket, tandläkare;