0

Bloggande - en livsstil?

Hur rör sig dina tankar när det gäller detta att blogga? Gör du det bara för din egen skull eller finns det flera anledningar till att du bloggar?
 
 
Jag själv bloggar först och främst för att jag tycker om det. Många av mina inlägg berör mig, min familj och mina intressen. Men då och då kommer det in sponsrade inlägg. Min blogg är för mig en ventil utåt, men också ett sätt för mig att få in lite extra pengar, oftast rör det sig inte om några stora belopp men när man som jag har extremt tajt ekonomiskt så är varje krona extra välkommen.
 
Det ställe jag i första hand använder mg av för att få sponsrade inlägg är Tourn, en sajt jag tycker fungerar riktigt bra. Precis som bilden ovanför berättar så fungerar Tourn som en brygga mellan oss bloggare och olika företag som vill köpa anonseringsplats i våra bloggar.
 
Det bästa med Tourn är att allt är så smidigt. När man registrerat sig (kostnadsfritt) så är det bara att gå och titta vilka företag som vill ha bloggare, sen anmäler man intresse på de man tycker är intressant. Många av dem får man dessutom också önska pris på. Detta ör det ännu roliare och gör att det känns meningsfullt.
 
När man sedan blivit utvald att blogga åt ett företag så får man ett meddelande från Tourn där det oftast står mer information. När blogginlägget sedan är skrivet postar man länken (direktlänken) till blogginlägget på anvisad plats och får därefter betalt för sitt arbete.
 
Sen är Tourn också ett utmärkt sett att få lite varriation i sina blogginlägg. Jättebra tycker jag som ibland drabbas av total idetorka.
 
Använder du Tourn eller funderar du på att testa?
Tourn.se, betalning, sponsrat;