0

Värme, möte och monster


På förmiddagen idag hade jag ett möte inbokat. Kom dit i god tid och satt således ute i värmen en stund, och viljen värme sen. Jag höll bokstavligt talat på att krevera. Nu kan jag föreställa mig hur en snögubbe skulle känna sig om den av misstag hamnade i Saharas öken. Puh!

Mötet kändes som att det gick bra. Men det återstår att se på måndag, då tjejen jag träffade skall återkoppla till mig.

Jag tog upp flera saker på mötet och innan jag kom hade jag förberett med en komihåg för att inte missa något viktigt.

Först ut på listan var mina försvunna pengar. Habersättningen jag skulle fått i juni (pengarna för maj) har jag fortfarande inte fått. Jag förväntar mig svar senast på måndag om vad sjutton som har hänt.

Näst på listan var att jag vill ta bort mina arbetsresor från nu och ända fram till snön och halkan kommer. Tänker försöka börja gå mera efter min semester.

Sen tog jag upp att vi mår dåligt på jobbet över all ovisshet gällande personal. Det är inte hållbart i längden att bara ha vikarier. Inte för att vi har något emot de vikarier vi haft utan mera att vi vill återfå tryggheten med en fast anställd. Sade också att det hela måste skyndas på nu. Berättade även att vi inte vill ha någon som är anställd för en annan tjänst som liksom bara omplaceras till oss. Vi vill ha dit någon som ansträngt sig för att få jobbet genom att faktiskt söka jobbet.

Sen tog jag upp ännu en sak men vad behåller jag tills vidare för mig själv. Men bad i varjr fall tjejen jag träffade att försöka trycka på och skynda på det hela lite... om det nu går. ..

Som avslutning på dagen blev jag sånär uppäten av ett stort hemskt monster. .. Fy tusan...