0

Super Mario tokig?

Här hemma har jag en dotter som blivit helt frälst i Super Mario och skall jag vara ärlig så förstår jag henne. Även jag var tokig i Super Mario som barn, men på min tid fanns det då rakt inte lika myckt saker som nu. På min tid kan jag bara minnas att det var själva spelet, idag finns det ju förutom spelet även en hel rad av mjukisdur från spelet, kläder och mycket mer.

I julas önskade sig min dotter denna sköna gynnare som ni ser på bild. Snacka om att jag fick leta innan jag till slut fck tag på honom begagnad. Då kände jag ju tyvärr inte till SuperMarioShoppen.se paradiset för alla Super Mario fans. Hade jag känt till sidan då hade allt gått så mycket smidigare och hon hade inte bara fått den underbara Luigi utan säkerligen flera prylar i samma tema.
 
Med tanke på hur glad hon blev då hon ick Luigi vågar jag knappt drömma om hur glad hon blivit om hon fått mera. Vem vet, kanske borde jag satsa på att köpa mera från butiken nu till kommande jul för hennes intresse sitter då fast.
 
Föresten, nu till sommaren kan jag dessutom rekommendera er att köpa en Super Mario keps till ert barn/barnbarn/syskonbarn eller er väns barn. Med stor sannorlighet kommer den kepsen att få sitta kvar på huvudet medan andra kepsar åker av så fort ni vänder bort blicken.
 
Så varför inte gå in på SuperMarioShoppen.se och beställa en redan nu medan de fortfarande finns kvar i butiken.
 
Butiken är väldigt användarvänlig och lätt att hitta i då allt är uppdelade i vettiga kategorier, dessutom erbjuder de sina kunder flera olika betalalternativ. Smidigt och enkellt kan ni därör sitta hemma och handla och slippa ge er av ut i trängseln bland stressade köpare i butikerna. Titta runt i lugn och ro istället vet jag. =)
 
 
Luigi, Shoop, Super Mario, SuperMarioShoppen, nintendo, nintendopryar;