0

Med mål om sundare liv!

Alla drömmer vi väll om ett sundare liv, oavsett om vi är normalbygda "soffpotatisar" som "bara" behöver träning eller om vi är riktigt kramgoa och behöver viktminskning.

Jag har själv varit extremt överviktig med ja, rent av sjuklig fetma. Nu har jag tack och lov gått ned över 74 kilo och landat på en meer "normal" vikt. För mig blev lösninen en gbp (gastric bypass) operation. Men otroligt många har mer hanterbar övervikt och borde med rätt inställning, motivation och stöttning kunna klara av sin viktminskning på ett mer kontrollerat sätt utan att behöva ta till ett kirurgiskt ingrepp som ju ven det medför sina risker.
 
För endast 499:-/månad får du möjlighet att utan bindningstid jobba på din egen viktminskning hemifrån med hjälp av din dator. Du får tillgång till bland annat ett unikt anpassat tränings och kostupplägg, därmed slipper du fundera på vad du skall äta, när och hur mycket. Varje månad kommer dessutom nytt kostupplägg och träningsschema så att du skall slippa tröttna på det du gör eller riskera att kroppen blir för van vid din kost och/eller träning så att viktminskningen därmed stannar av eller går långsammare än nödvändigt. Givetvis får du också din een personliga tränare samt tillgång till deras PT-Online system. Du kan alltid justera dina träningsprogram till du känner dig helt nöjd med dem.
 
Lycka till med din viktminskning, oavsett varför du vill minska din vikt.
 
Övrigt - Sponsrat, bindningstid, fetma, gbp-op, kost, personlig tränare, träning, vikt, viktminskning;