1

Ljuvliga dag


Har haft en riktigt underbar dag. Startade den med sovmorgon, sen kom det lite regn och åska som gjorde luften ute så mycket härligare.

Åkte sen in till Centrum och satte mig på bibblan för att läsa lite i senaste numret av Hemmets Journal. I tidningen fanns en artikel om en tjej med samma diagnos som mig. Vissa saker är vi lika på, men i olika utsträckning, andra saker är vi otroligt olika på.

Jag har i varje fall kommit på att alla serier jag tittar på och ljudböcker jag lyssnar på har samma effekt på mig som en batteriladdare har på uppladdningsbara batterier.


Vad mer har jag hunnit med idag? Jo jag har ätit glass i hamnen i trevligt sällskap, gungat vilket jag inte ens minns när jag gjorde senast. Så antingen är det jag som blivit senil eller så var det väldigt länge sedan. Vilket av alternativen tror ni mest på?

Sen var det dags för Kvantum. Där köpte jag lite mat, samt schampo till Babblis och tandborstar till de andra två trollen.

Mötte underbara Fröken Spontan då jag var på väg in på affärn. Riktigt trevligt att få en liten stund med henne också innan jag fick skjuts hem.

Kort sagt... Dagen kunde inte blivit bättre då jag fick träffa mina favoriter idag, ja i varje fall de som geografiskt är närmast.

Vad har du gjort idag då?

1 Hörni!:

Ja visst var det skönt att åskan kom och rensade luften lite. :)

Svar: Minst sagt ja..
aspieblogg.se