1

En perfekt dag

Jag kan verkligen inte säga annat än att jag haft en helt perfekt dag. Startade dagen med sovmorgon och sen lite serie innan jag duschade och gjorde mig i ordning. Sen åkte jag in till centrum och mötte Fröken Spontan. När vi sammanstrålat så tog vi tillsammans bussen (i olidlig hetta utan AC) in till Nyköping. En dag helt utan stress tog sin början.
 

Vi svettades i värmen och njöt av kalla AC brisar inne i butikerna vi besökte. Givetvis njöt vi också av varandras sällskap. Hur många affärer vi besökte vet jag inte, men många var det. Allt från kläder till smycken, porslin, fika saker och elektronik. Hittade massor och ännu mera som jag ville ha, men ändå är jag superstolt över mig själv som lyckades begränsa mig lite.
 
 

Mitt bland alla affärer i värmen fick jag ett rent galet megasug efter glass. Det tolkade jag som ett tecken på att det var dags för glasspaus. Glass får man verkligen äta med gott samvete när det är varmt, i allafall om man är noga med att fylla på vätskeförådet. Sköna Fröken Spontan tog en mjuklass somhon fick i sig snabbare än ja trott var möjligt. Nu efteråt är jag osäker på om ag ens hann känna smaken från båda mina kulor (kulglass) innan hennes glass var ett minne blott.
 
Förövrigt var det överraskande lite folk i farten inne i stan. Vi var nästan ensamma i varenda affär. Hade alla flytt till stranden tro?

En av affärerna vi besökte var Guldfynd, där vi köpte detta underbara halssmycke. Klickar ni på det länkade ordet så får ni fram en tydligare bild på smycket om ni vill se bättre.

När vi kom till optikern Fröken Spontan köpte sina glasögon hos så passade hon på att be om lite justering av sina glasögon. Även ja som inte skaffat mina glasögon där blev otroligt bra bemött. Jag fick hjälp att justera mina glasögon med. Vilket var riktigt nödvändigt med tanke på att jag dels gått ned 74 kg sedan jag skaffade dem och dessutom råkade sätta mig på dem i morse. Nu sitter glasögonen riktigt bra och nya pluttar fick jag också så nu håller de inte på och halkar omking på nosen.

När vi kände oss klara i stan så satte vi oss i en betydligt skönare buss med ungerande AC och åkte hem till Fröken Spontan där vi pustade ut och bara to det lugnt.
 
Själv passade jag också på att testa lite nytt nagellack som vi köpt under dagen. Tyvärr ör inte bilden nagellacket någon rättvisa, men ni vet ju hur det är. Orginal är ju så mycket bättre.
 
Slutligen tog jag mig också hem, helt slut men så otroligt nöjd med dagen. Det där får vi göra om någon dag underbara ljuvliga Fröken Spontan. =)
 
 
berlock, buss, busshållplats, glass, glasögon, guldfynd, halsband, nagellack, optiker, räkmacka, räkor, silver, smycke;

Fint nagellack! =)

Svar: Tack!
aspieblogg.se