0

Blixt och dunder

På förmiddagen idag åkte mannen och jag in till Nyköping. Vi tittade på fläkt på elgiganten men sen slutade det istället med att jag köpte en på Clas Ohlsson. Den de hade kostade lika mycket, men var bättre i och med att den roterade.

Sen var vi in på en annan affär och tittade lite. Vi passade även på att köpa present till svärfar som fyllt år, men som skall firas imorgon.

När vi var klara med allt så skjutsade mannen över mig till sina föräldrar. Där väntade vi in att svärfars granne skulle komma tillbaka med svärfars släpkärra. När de väl kommit så åkte svärfar och jag över till Nagelmamman och hämtade en bäddsoffa samt en vit bokhylla som sen även ökades på med en matta.

Väl tollbaka hos svärföräldrarna så hjälpte jag till att bära in soffa och bokhylla. Efter det blev de fika. Mitt under fikat kom åskar och fotograferade oss innan himlen bokstavligt talat öppnade sig.

När regnet lugnat ned sig fick jag lite sallad och sen skjuts hem. Ikväll tänker jag dessutom lyxa till det med att äta matlådan med lax, sås och kokt potatis som jag fick.