1

Beställt från Yves Rocher

Nu har jag gjort min andra beställning från Yves Rocher. En butik jag gärna vill rekommendera till alla er som vill unna er lite vardagslyx till humana priser. Dessutom gillar jag skarpt att man kan välja med en gratisgåva vid beställningen. Sådant fångar mig som kund. Vid min senaste beställning valde jag med microformar, dessutom hade jag en check som gjorde att jag fick med en gratis mascara. Underbart!
 


Mini Eau de Toilette

Quelques Notes d’Amour – små, små ord av kärlek, en sensuell parfym som speglar förälskelsens berusande känslor. Den är exeptionell, unik, modern och är en sällsynt kombination av damascenaros och guajakträ kombinerat med sensualiteten hos benzoeharts.
Celine tycker: Otroligt mysigt förpackad parfym, som doftade ljuvligt. Liten och smidig, lätt att ta med sig på resa. Dessutom sitter doften i på ett behagligt sätt hela dagen.
 
 
 

Mascara – Or

Testa något nytt i sommar och gör dina fransar guldskimrande. Passar perfekt till sommarens solkyssta hud. Den lätta formulan som är berikad med lugnande blåklintsextrakt flyter inte ut och kan enkelt appliceras i flera lager för en förstärkt effekt. Använd ensam eller ovanpå din vanliga mascara.
Celine tycker: Fint förpackad i bra storlek för en resa eller att ta med vid festligare tillfällen. Lätt att applicera även för en som liksom jag är väldigt ovan.
 
Rökelser
Rökelsestickornas varma, kryddiga doft ger hemmet en inbjudande, festlig känsla och en påminnelse om julens magi. Perfekta att ge bort – eller att unna dig själv.

12st
Celine tycker: Då jag tände min örsta rökelse så kändes det syndigt lyxigt, som om jag just fått en bit av himlen i min ägo.
 
 
Produktprover
Ett fantastiskt tillfälle att få prova 15 av våra mest spännande och unika produkter. Idealiskt att ha med på resan! Produktinformation finns i den medföljande foldern.
Celine tycker: Känns så lyxigt att kunna få hem prover för en billig peng att kunna testa i lugn och ro innan man beslutar sig för vad man skall satsa på att köpa storförpackning av.
 
Var brukar du beställa/köpa din vardagslyx? Vad består din vardagslyx av?
 
Yves Rocher, lyx, mascara, parfym, smink, vardagslyx;

Kul att du är med i tävlingen! Lycka till!

Svar: Tack!
aspieblogg.se