0

Träning & Hälsa

För mig innebär träning och hälsa så mycket mer än att bara gå på gym och äta soppor. Träning för mig innebär i första hand att öka på vardagsmotionen, att i min egen takt öka på promenaderna med hunden, att gå mera överlag om dagarna. 
 
Men för att det jag nämnt ovan skall fungera så behöver min kropp energi, vilket jag bäst får genom att äta ordentligt och sova bra på nätterna. Men vad jag på senare tid upplevt är att även munhälsa spelar roll. Förr gick jag aldrig till tandläkare, det har jag börjat med nu och i samma veva har även mitt pykiska mående blivit bättre och ja, då blir det längre promenader med hunden. Hon mår bättre, ja mår bättre och min hälsa blir bättre preci som min kondition. Win, win med andra ord.
 
När jag mådde som sämst vägde jag 158 kg och orkade typ inget alls. Men sen fick jag chansen att göra en gastric bypass, för mig var det som att få livet tillbaka, ag gick ned 74 kg i vikt och orkar nu så mycket mer. Men jag funderar allvarligt på att införskaffa mig ett knäskydd, nämligen detta: http://vulkanskydd.com/produkt-kategori/knaskydd/ övervikten jag hade förr har gjort sitt och knäna är typ slutkörda. Kort sagt, det är inte skönt när knäna knäpper och knakar och hoppar hit och dit inne i benet.