0

Julklappstips!

Redan några månader innan jul varenda år så börjar mina härnceller att osa bränt i hopplösa försök att komma på den perfekta julklappen till mina barn, deras far, svärföräldrarna, min mor och många flera.
 
Samma visa varje år, ja förutom i år då. Denna gång har jag nämligen redan fixat julklapp till dottern och ena sonen. Men vad jag skall ge till resten vet i sjuttsiken.
 
Men tack och lov finns julklappstips.nu där jag hoppas på att få inspiration till vad alla andra skall få.
 
Första julen då jänta var född så fick min mor och min svärmor varsin väggalmanacka full med massa foton på jänta. Det var en sådan där genomperfekt julklapp. Än idag minns jag svärmors reaktion då hon öppnade den julklappen. Hon blev märkbart berörd, tappade talförmågan för en stund och i ögonvrån syntes en ensam glädjetår.
 
Har du någongång gett en så genomperfekt julklapp till någon? Vad gav du då och hur blev reaktionen? Hur gör du för att komma på vad du skall ge till folk i julklapp?
 
Min äldsta son har länge önskat sig en diitalklocka då han har svårt att läsa av tiden på analoga klockor. När jag hittade den som synns i bild visste jag direkt vad han skulle få. Den kommer verklien passa honom perfekt då hans favoritfärg är just röd. Sen tror ag att han uppskattar att klockan heller inte är för "barnslig".