1

Sally

 
 

Sally är en 34-årig bibliotekarie, som bor hemma hos sin pappa (Sven Wollter) som är skotekniker. Hon tror att kungen är hennes riktiga pappa. Sally är ensamstående utan barn, men är väldigt förtjust i det motsatta könet. Trots sin ålder beter sig Sally ofta som ett barn, fast hon lever i en vuxenvärld. Hon arbetar på ett bibliotek där hennes kollega Eva Kulle ständigt slår vad om olika saker. Sally påstår sig alltid vinna vaden, vilket inte alltid är fallet.

Sally har många intressanta funderingar och en genuin övertygelse om att hon alltid har rätt. En del skulle nog kalla henne mytoman. Egentligen är hon en hopplös person, men vägrar att inse det. Hon håller hårt på sina principer och gör ofta saker som blir fel, men tar ingen större notis av det, utan går vidare med en annan dum idé istället.

 
 
Mina tankar om filmen:
Denna serie roade min 12-åriga dotter mer än mig. Jag gav själv upp efter bara några avsnitt då den inte bjöd mig på något oväntat oc överraskande. Alla avsnitt ja såg startade med att Sally kom till jobbet, accepterade ett vad från sin kollega och sedan gick hela avsnittet åt till att visa hur hon misslycades. Samma sak i varje avsnitt så a fick lite känslan att "har jag sett ett har jag sett alla" typ.
 
 
1 kerstin:

En av de sämsta tv-serierna någonsin. Såg några avsnitt sen gav jag upp. Inte ens rolig bara pinsam!

Svar: änta gillade den. Men det var inget för mig...
aspieblogg.se