0

Redo nu!

Nu är jag äntligen redo. För några dagar sedan fick ag hem min cykel som jag köpte begagnad för 100:-. Den har varit hemma hos svärfar ett tag eftersom han varit himla gullig och hälpt mig att fixa till den. Självfallet har jag såklart betalt för sakerna som behövts köpas till cykeln och nu idag efter jobbet så av ag mig iväg på jakt efter den perfekta hjälmen. 
 
Efter visst letande så hittade jag den faktiskt också. Inte bara att färgen är i min smak, dessutom tycker jag att hjälmen   är riktigt skön, inte som alla skatarhjälmar som sitter så rysligt illa på skallen.

Jag är extremt nöjd med mitt besök på Haga Cykel i Nyköping som inte bara ledde till att jag hittade hjälmen jag ville ha utan även lite andra saker som en vattenflaska till min vattenhållare som sitter på cykeln och en cykelkorg som man skall fästa på pakethållaren.
 
Tyvärr visade det sig att pakethållaren är aningen för kort för att korgen skall sitta riktigt bra. Men på något vis borde det också kunna lösas på något kreativt vis. Förslag på hur mottages, vill nämligen ha korgen sittandes aningen längre bak så jag kan sitta skönt på sadeln också.
 

Hur ser era cyklar ut? Har den cykelkorg? Vad gillar du mest med din egen cykel?
 
Haga Cykel, Pakethållare, cykel, cykelhjälm, cykelkorg, hjälm;