0

Många mil och ett babianarsle

Nu äntligen är det helgen för släktforskardagarns i Karlstad som jag längtad efter ända sedan förra året då det var i Köping.

Grabbarna gick hemifrån i vanlig tid för skola i morse, fast med packning eftersom farfar deras skulle hämta dem efter skolan.

Skräpfia däremot fick för omväxlingsskull vara ledig idag och följde med oss upp till min bror som är hundvakt. Skräpfia skulle hjälpa honom med Donnas promenader och det är nog lika så gott det. Dessutom kan hon behöva lite ledigt från sina bröder ett tag.


När Skräpfia och Donna lämnats av så åkte vi vidare. Första stoppet blev i Eskilstuna där vi träffade underbara Johanns en snabbis. Sen skjutsade vi henne att hämta hennes son i förskoleklass och sen vidare till hennes mor.

Vi träffades inte så länge denna gång, men hellre en kort stund än inte alls.

Innan vi lämnade Eskilstuna blev det en sen lunch vid Tuna Park. Mannen valde en skomakarlåda, vad nu det är. Jag för min del tog lax.

En tur in på Guldfynd blev det också där jag köpte en silverring. Har liksom tröttnat på gröna fingrar...


Väl framme i Karlstad led jag av hopplöst babianarsle efter en hiskeligt massa mil i bil. Av de lilla jag hittills sett av Karlstad så gillar jag det.

Faktum är att jag redan promenerat en del ute själv redan. Inspekterade apoteket, ett köpcenter precis bredvid och tog nyligen en promenad till Subway.

Vi är båda helt slut så ja kände att det var rätt lagom att köpa upp mackor och äta på rummet.

Mannen fick en med rostbiff och mild ost och tomater. Själv valde jag en med tonfiskröra, sallad, gurka och lök samt vitlöksdressing.

Brukar ni handla på Subway? Jag kan inte minnas när jag senast gjorde det. Men jag tror det var då jag bodde i Eskilstuna. Jag har i varjefall köpt på Subway eller något liknande i Skara, men det var 99-00 någon gång.