1

Händelserikt...

Det har hänt en hel del idag både på jobbet och privat. På jobbet fick vi äntligen besked om när vi skall få in en ny kollega och vem det blir. Inte för att jag har någe emot vikarierna, de är alla underbara. Men det är skönt att få in en ordinarie. Nu hoppas jag bara att allt kommer fungera ordentligt... Orkar verkligen inte mera strul och ovisshet på jobbet nu.

Sen kom min Babblis hem idag. I samma veva fick jag själv veta att jag ska iväg imorn. De var preliminärt innan. Men nu är det så att säga klubbat.

Kommer hem på söndag igen. Mannen som har semester får vara hemma med trollen under tiden.

Lite senare kom även min Skräpis och hennes Bobbo hem efter att ha tillbringat bra många dagar ute på landet.



Sen fick jag äntligen hem min cykel idag med. Åkte iväg för att köpa hjälmen jag fastnat för men då var den slutsåld i den butiken. Hittade tyvärr ingen annan jag gillade heller. De fanns inte så många cykelhjälmar där, mest skejtarhjälmar och de gillar jag verkligen inte.

Så nu planerar jag att ta mig in till stan på måndag och titta om jag hittar en hjälm jag fastnar för där. I annat fall måste jag beställa den jag vill ha på fredag. Håll tummarna att jag hittar en jag gillar så jag kan börja jobba upp min cykelbalans igen.

Använder du hjälm när du cyklar?

1 Eriiza:

Hej!

Förlåt, inte varit aktiv på sjukt länge i min blogg,
men nu försöker jag besvara över 60 kommentarer som jag missat.

Finns säkert saker du kommenterat om som jag behöver besvara mer "exakt",
så jag återkommer om det, men nu försöker jag bara komma ikapp mig själv. ;D
Och om du frågat/skrivit något specifikt så skall jag försöka svara på det!

Svar: Det är lugnt vännen... Bara att se dig skriva lite då och då och svara när du hinner/orkar värmer i mitt hjärta. *Kram*
aspieblogg.se