0

Fullspäckat schema

Runt lunch var vi till habiliteringen med Babbelpellen. Mötet där var snabbt avklarat så då drog vi vidare till Påljungshage där strumpor införskaffades till hela familjen. Vi har börjat köpa våra strumpor i sportaffären där. Priset är bra och strumporna är sköna.

Efter det blev det en tur in på M klädhuset i Gumsbacken där, hör och häpna, mannen köpte parfym. Det blev en till mig med och sen fick även Babbelpellen en parfym. Han har alltid varit tväranti mot parfym, men nu hittade han en favorit.

Även Karlsson fick ett besök och där hade de en ställning där kläderna endast kostade 10:-/st så det blev en kortärmad orange tröja till mannen samr fyra par byxor till Skräpfia och två par till Bustrollet.

När vi var klara med allt det åkte vi hem och väntade in Skräpfia. Hon fixade Bobbos bur direkt då hon kom hem. Sen åkte vi till mormor och lämnade Bobbo som skall vara där över helgen.



På vägen hem blev det ett depåstopp på Mc Donalds. Nödlösningen när tiden inte riktigt räcker till... Nu är mannen iväg på ett möte.