0

Spakväll i 3vligt sällskap




Ikväll var jag iväg till min alldeles underbara Mary Kay konsult Therese. Underbarare människa får man leta efter. Det som är så skönt med henne är att hon verkligen utstråkar positiv energi och det synns lång väg att hon vetkligen gillar det hon gör och själv tror på produkterna.

Ikväll var det inte bara jag som var gäst där utan några till. Som vanligt fick vi intressant information i galet trevligt sällskap. Sen fick vi känna, klämma, sniffa och testa på olika nyheter inom Mary Kay.

Ej att förglömma så fick fötterna också ett alldeles ljuvligt fotbad. Innan jag badade fötterna kändes mina fötter som två raspar, skulle säkert kunnat använda dem till att slipa någon möbel före målning om jag velat. Men nu efter fotbadet känns de som lena goa babyrumpor... Alltså... det är alldeles härligt att komma hem med fötter lena som babyrumpor och direkt kunna gå ut på promenad med Donna utan att ha det minsta ont i fötterna efter... Ren njutning!

I fotbadet släptes även ned en liten magisk tablett som luktade så gott att det rent av var frestande att smaka på den. Men det gjorde jag ju såklart inte.