2

Pärlepyssel

Idag när jag var på jobbet hade jag ovanligt trevligt och fick se något för mig helt nytt.

En av kollegorna gör smycken och idag hade hon med sig sina saker. Både hon och min andra kollega pysslade med pärlor och gjorde smycken. Själv prismärkte jag en del saker som ska säljas i kiosken.

Kan inte säga annat än att jag njöt av att se på mesan de gjorde smycken. Dessutom gjorde tjejen som tagit med smyckena ett armband och halsband i lagoma längder åt mig med färger som jag gillade. Det bästa med dem är att de matchar varandra och passar till kläder jag har...

Givetvis gjorde hon dem inte gratis och det hade jag inte förväntat mig heller. Hur de ser ut får ni se i morgon eftersom jag redan lagt mig och inte har några planer alls på att kliva upp ur sängen för att fota nu.Har ni några handgjorda smycken? Vet ni vem som gjort dem?
1 Spinn:

Har en del handgjorda smycken, något jag gjort själv, några jag köpt i butiker och ett som en väninna som också gör smycken har gjort. :)

Svar: Spännande... Du vill inte visa vad du gjort själv?
aspieblogg.se

2 Marie:

Jag har rätt många handgjorda smycken, både nya och gamla (ärvda). De flesta vet jag vem som gjort och tycker mycket om...

Svar: Sådant är kul. =)
aspieblogg.se