1

Mary Kay frälst

Jösses amalia som jag sovit inatt och idag. Här kan man verkligen snacka om sovmorgon... Så otroligt skönt...




Igår var jag iväg och hämtade lite produkter jag beställt från min Mary Kay konsult... Hon är för go min konsult... När jag kom mötte hon mig med en varm go kram som värmde ända in i hjärteroten och hon sken lika vackert som vårsolen efter en lång mörk vinter.

I min fina Mary Kay påse låg förutom mina produkter även en chokladpeng. .. Små saker som gör att man som kund känner sig både glad och uppskattad även om man som jag köper lite i taget.

Fick även med en prislista som ja kollat på och jag måste ju säga att det var rent obegripligt för min aspiehjärna att fatta vad som var vad för jisses så konstiga namn allt har.

Kommer jag ihåg skall jag bestämt ta med prislistan vid något besök och be henne om hjälp att markera vad sjutton det är för produkter jag köpt. Blir lättare för mig då om något tar slut och jag måste köpa mera.

Hur som helst... Mary Kay är verkligen som en stor häftig trollerilåda... Var dag då jag vaknar är jag blåsvart under ögonen vilket inte ser så kul ut.

Men med hjälp av en mystisk tub frpn Mary Kay så försvinner det i ett trollerislag. Jag bara tar ut lite vit kräm och klappar in det... Först ser jag ut som en clown med aldeles vitt på de ställen jag haft ut krämen. Men en liten stund senare så är det vita borta och jag är finare än någonsin.

Köpte även en konstig grej som ser ut som en korsning mellan ett läppstift och en penna. .. Undrar om pappan möjligen var en penna? Denna har man iallafall till att måla runt läpparna innan man tar på läppstiftet.

När jag var barn fullkomligt hatade jag läppstift som min moster ständigt försökte få mig att använda då jag var 16 år.

Men nu har jag hittat ett jag älskar... Ett guldfärgat, eller ja guld är det inte heller, mera guldorange... Skumt... Jag HATAR orange men just den nyansen blev jag förälskad i. Så glad att min konsult gjorde lite detektivarbete för att hitta just mitt läppstift som tyvärr och helt knssigt utgått ur sortimentet.

Sen köpte jag också en Ivory 3. Lite hudfärgad kräm som jag kladdar in i hela nyllet... Love it!

Kort sagt.... Sakta men säkert växer Mary Kay i min sminkväska... Jag har helt klart funnit mitt märke... Vet ni vad som är det bästa med Mary Kay? Jag behöver inte "köpa grisen i en säck" som i vanliga affärer utan hos min Mary Kay konsult får jag möjlighet att känna, klämma och pröva före eventuellt köp så jag vet att det verkligen är vad jag vill ha... Underbart!!

Så till min aldeles underbara konsult vill jag säga TACK för att du är så öppen och underbar och hjälper mig att verkligen hitta mig själv... Så glad att jag träffade dig.

Läser du detta får du jättegärna hjälpa mig genom att lämna en kommentar med vad produkterna i detta inlägg heter på Mary Kay språk. Har du någon websida jag kan länka till?
1 Therese Holmqvist, Sales Director för MaryKay:

Oj, tack Snälla för dina fina ord. Det är verkligen härligt att både höra och läsa om dina Upplevelser när vi har träffats, det är så kul när du är här. om någon annan är intresserad att helt utan kostnad också vill komma och prova produkterna så får du gärna ta med dem till mig, så hjälper jag till<3
Klart att jag ska beskriva vilka produkter du har fått hem nu.
Du har en Concealer som är den lilla tuben du använder under ögonen, för ett felfritt resultat. den är täckande och har som uppgift att dölja och tona bort mörka områden runt ögat, missfärgade hudfläckar, "plitor" och annat som man kan vilja dölja. Superbra!!

en LipLinerpenna, En ålderförebyggande formula som vackert markerar läppkonturerna ( och i locket finns en vässare) som har som uppgift att forma in munnen och gör så att ditt läppstift inte "Blöder" alltså stannar kvar på läpparna och inte rinner utanför- supersnyggt blev detta på dig!

TimeWise Liquid Foundation som Innehåller jojoba, som återfuktar och efterlämnar en behaglig känsla. Huden strålar och får en omedelbar lyster som håller hela dagen tack vare att hudens yta får ett märkbart förbättrat utseende och ger ett friskt utseende.
Då har du kanske fått en något bättre koll på vad du har i din Sminkväska. tack igen för sitt fina blogginlägg vi ses snart igen hoppas jag på ett gästevent eller så <3
Varm kram Thérèse

Svar: Tusen tack, men någon vässare hittar jag inte på min... Inte så som jag sett hos dig i varje fall... :-O
aspieblogg.se