0

Den där väggen




Den där väggen börjar kännas oroväckande nära nu... Det har varit för mycket för länge nu...

Ständiga tjafs och strul på hemmaplan. Jobbet har under en längre tid varit min fristad, mitt andningshål. Men nu har det hänt saker där med som gör att jag känner mig obekväm och otrygg där med. Det är inte längre den fristad jag behöver.

Har inte kunnat vara där på ett tag nu bortsett från när jag var dit och jobbade med bokföringen tillsammand med en tjej.

Jag saknar det välbefinnande och den innre lugn och harmoni jobbet gav mig.

Senaste veckorna har jag inte kunnat sova på nätterna... Sovit i genomsnitt kanske fyra timmar/dygn vilket är föt lite för mig.

Sen vissa dagar har jag sovit bort typ hela dagarna. Det här är inte hållbart...

Idag vaknade jag med migrän. Trotts att jag tagit maxdos av mina tabletter och sovit till och från hela dagen med fönstret öppet så känns det fortfarande som om mitt huvud håller på att klyvas.

Inte heller hittar jag mitt recept på Cipralex. Har letat högt och lågt och verkligen vänt ut och in på rummet men receptet är borta... Tog sista tabletten av de jag hade nu idag.

Men det viste jag ju om innan. Tidigare i veckan fick det därför bli ett spontant oansonserat akutbesök på öppenvården.

Den underbara tjejen i receptionen hjälpte mig att få prata med en tjej som hade behörighet att lämna ut några tabletter och en lapp till läkaren om ett nytt recept. Nu hoppas jag bara att det kommer in ett recept till apoteket i början på veckan. Annars måste det tyvärr bli ett nytt besök.

Strul, strul, strul!