2

Tack Comviq

Jag har just varit i kontakt med Comviq via deras chatt och ja, jag är förvånad över hur smidigt det gick att få hjälp...
 
Stort tack till dig Mattias på chatten. =)
1 Alexander Hjelmesten:

Hej Celine,

Vad härligt att du uppskattar vår kundservice på chatten. Det är riktigt kul att du tycker chatten är så smidig, för det är precis vad vi vill att den ska vara.
Jag kommer att föra ditt tack vidare till Mattias!

Med vänliga hälsningar

Alexander Hjelmesten, Comviq

alexander.hjelmesten@comviq.com

Svar: Tack. Vad kul att ni såg inlägget och att du tog dig tid att kommentera. Sådant är alltid kul och uppskattas.
För mig som har svårt att prata i telefon så uppskattas chatten extra mycket.

Men jag blir ju också nyfiken, hur hittade du till min blogg och mitt inlägg? Hoppas du svarar. =)
aspieblogg.se

2 Alexander Hjelmesten:

Hej igen Celine,

När någon ger oss på Comviq beröm så tycker jag att det minsta man kan göra är att uppmärksamma det, särskilt om man skriver om Comviq i sin privata blogg. Det är alltid roligt att läsa sådant.

Jag använder mig av ett system/program som letar fram bloggar och diverse hemsidor där ordet "Comviq" finns med. Det är precis så jag hittade din blogg. Jag får dock inte fram alla sidor där det står "Comviq", som t.ex. Facebook och andra communities på internet. Så om någon t.ex. skriver "Comviq" på sin egen Facebook-vägg så behöver inte den personen vara orolig för att vi ska kunna se det.

Med vänliga hälsningar

Alexander Hjelmesten, Comviq

alexander.hjelmesten@comviq.com

Svar: Hade jag varit orolig att ni (eller andra) skulle se vad jag skriver hade jag ju haft bloggen låst. ;-) Men det är ju kul när det man skriver synns och man får respons. =) Ha en bra helg! Tack för att du stillade min nyfikenhet för självklart blir man u nyfiken. ;-)
aspieblogg.se