2

Jag såg en räv!

Vi har haft en helt igenom ljuvlig kväll ikväll. Det startade mwed att jag ringde hem Skräpfia. När hon kom hem åkte vi till Clas Ohlson och köpte en nätverkskabel till mamsen. När vi tankat gas så styrde vi mot mamma och världens bästa bonusbrorsa.
Väl framme bjöds det på saft, bullar och massa skratt med underbart sällskap.
 
Det var riktigt underbart mysigt i deras gamla kåk ute på vischan med alla mysiga öjus som var tända i vardagsrummet medan vi fikade.
 
Sen plockades kortleken fram och vi spelade ett parti plump. Kan ju erkänna att jag åkte på storstryk, även Skräpfia klarade sig mycket bättre än mig och det kändes ju lite surt. Får väll skylla på att jag var ringrostig. Har ju itt spelat plump sedan jag satt i köket i Haddal hemma hos Örjan och det är väll typ 15 år sedan nu.
 
Kul var det i vart fall så nu hoppas jag att det itt dröjer länge innan de blir av igen. Däremot blev det bara ett parti eftersom vi var tvungna att ta oss hem, det är ju som bekant en dag imorn med och då måste jag ju upp.
 
På vägen in mot stan från landet så såg jag en räv som sprang över vägen.
 
 
 
1 Alisha:

Hej, var det en canvas tavla du ville ha? För i så fall är 20 x 30 det närmsta jag kan komma D:

Svar: Vet inte vad canvas är...
aspieblogg.se

2 Ida:

Åh plump... spelade det massor med pappa när jag var liten. Kommer ihåg att det var kul, men kommer icke ihåg hur man spelade.

Rävar är vackra tycker jag :)