7

Oreo på "jobbet"

Jag kommer att svara på min frågestund senare under dagen så än hinner ni med att fråga lite till om ni känner för det.

Jag har just kommit hem efter en dag på pyselverkstan. Skall dit i morgon med. Känner mig lite trött och mosig i huvudet nu efter en dag iväg, men annars är det rätt bra. Dock har jag ont i ryggen och det känns mindre skoj.

Jag hämtades först i morse, sen åkte vi och hämtade Izabella och Björn. När vi väl kom fram till pysselverkstan så kändes det rätt lugnt. För mig är det en pysselverkstad som jag är på två dagar i veckan. Men de som är där kallar det för "jobb" så jag överväger starkt att göra det också för att minska ned på snurret i mitt huvud.

Till morgonfikat idag så tog jag fram en påse med Oreo kakor som jag bjöd på. Jag berätade lite om buzzador, vad det är och lite om hur det fungerar. Givetvis berättade jag också att jag är buzzador. ;-)

En av de på fikat tyckte det lät jätteintressant det här med att vara buzzador så hon skulle gå in på deras websida och läsa mera.

Jag fick en namnskylt med glasögonsmurfen på idag av "tidningsgruppen" som jag plastade in och satte på den gula lådan som jag tilldelats.

Efter en ovanligt trevlig fikastund så satte jag mig att virka lite. Måste ju se till att bli klar med jäntas uggla någon gång. Jag började ju på den i somras, men sen tappade jag liksom intresset lite eller vad man skall säga.

Efter ett tag fick jag fyra kassar med små garnnystan, där fick jag välja vad jag ville och det var verkligen allt annat än lätt. Puh! Det slutade med en hel låda så nu har jag massor och ännu mera att virka av. Fick dock ägna större delen utav dagen till att nysta upp garnet för det var redigt trassligt.


1 Petra:

LÅter som en bra dag!! Härliga garner

svar: nej de är super skönt:=

oh virka är något jag verkligen skulle vilja lära mig, perfekt att pyssla med i soffan om kvällarna när jag tittar på mina serier, men känner ingen som kan lära mig. Och instruktionsvideos på nätet fungerar inte för mig.

Ja det är just grunden jag behöver lära mig. Kan jag bara det så kan jag lära mig resten själv.

Sv: Jag tror att det är fysiskt omöjligt för Maja att sitta still så länge att hon lär sig det på fritids :)

sv: tack för din kommentar :) och kul att du gillar min blogg!

vad menar du med VPN? ^^kramar

sv: VPM är förkortning för Vuxenpsykiatriska mottagningen. Öppenvården typ :)